EPON

Kategorie: O Eponu

EPON levnější než ethernet 

Rádi by jsme Vám touto cestu chtěli přinést mnokrát vyzkoušené řešení ( levné ), které umí kombinovt mnoho služeb např. DVB-T/C, IPTV,Internet po jednom fyzickém vedení . Na tomto specialozovaném webu najdete všechny aktivní prvky pro stavbu takové sítě včetně funkčního návrhu sítě. Věškeré produkty, které zde najdete jsou od renomovaných dodavatelů z celého světa. Veškeré zákaznické projekty tedy řesíme přímo s dodavatelem technologie, tak aby vždy byla zvolena optimální varianta řešení. 

Pokud si chcete vyzkoušet zmiňovaný HW, poskytneme Vám celé DEMO pro přenos TV + Internetu. 

Technologie je vhodná pro ISP, hotely, kanceláře, obytné domy a jejich STA, atd...Mezi hlavní výhody zmiňovaného řešení patří datové služby které se nemohou ovlivňovat jako např. DVB-T/C s Internetem atd... Další výhody jsou, že můžete zákazníkům nabídnout různé služby s přidanou hodnotou. Jako příklad zde uvedu Internet který můžete k zákazníkovi přivést po koaxu, ethernetem, optikou a tak optimalizovat fyzické vedení k zákazníkovi a u zákazníka. Jako přidanou hodnotu mu můžete poskytnout digitální TV programy po koaxu až k jeho TV nebo STB bez vašich dalších nákladů.

 

Schéma zapojení

Na obrázku vidíte šíření různých služeb po jednom optickém vláknu. Čili vždy máte tu optimální variantu pro zvolení, varianty můžete v kombinovat.

  • Digitální TV ( IPTV ) + Internet po optice
  • Digitální TV ( IPTV ) + Internet po ethernetu
  • Digitální TV ( DVB-T/C) + Internet po koaxu

ftth

Schéma včetně integrované miniCMTS: